Referinte

Magazin temporar Saturn 2
Magazin temporar

Localizare:
Hajógyári sziget / Sziget Festival

Scurta descriere:
Cladire magazin din sase containere colantate cu imaginea lui Saturn. La etaj, pe terasa cladirii, un DJ si spectacolul de lumini au reprezentat atractia principala.

Birou vanzari 2
Birou vanzari automobile

Localizare:
Székesfehérvár

Scurta descriere:
Cladire din doua containere de birou cu ferestre panoramice, care ofera un spatiu practic de negociere cu clientii. Panourile publicitare instalate pe acoperis semnalizeaza amplasamentul locatiei.

Birou vanzari 2
Birou de vanzari

Localizare:
Budapesta

Scurta descriere:
Cladirea este formata din 16 containere, cu un coridor interior din care se deschid spatii de birou. Acoperisul cladirii are ferestre care ofera un aspect deosebit si imbunatatesc calitatea iluminatului natural. Partea din fata a cladirii are

Cladire de birouri 2
Cladire de birouri – Weltautó

Localizare:
Budapesta

Scurta descriere:
Exteriorul cladirii se armonizeaza cu cladirile Porsche. Peretii sunt dotati cu ferestre panoramice, care asigura iluminarea naturala a incintei iar clientii pot avea acces vizual la masinile expuse.

Containere magazin in benzinariile MOL
Magazine in benzinariile MOL 2

Localizare:
Siófok

Scurta descriere:
MOL Rt. se afla intr-un proces continuu de renovare si extindere a retelei de benzinarii. In mod normal, 8-9 benzinarii sunt in curs de renovare simultan astfel incat nu sunt rare comenzile de 4-5 cladiri de containere cu termen de livrare de 1-2

Mobilbox - cladire expozitie 2
Cladire expozitie Mobilbox 2007

Localizare:
Budapesta, Expozitia Construma 2007

Scurta descriere:
Cladire de trei etaje din 10 unitati, care demonstreaza oportunitatile oferite de containere, putand fi folosita atat ca spatiu de prezentare cat si ca stand expozitional.

Container personalizat
Container personalizat T-Com
Scurta descriere:
Container de birou personalizat cu specifice companiei. Este solutia ideala in cazul evenimentelor publice sau expozitiilor, avand in vedere relocarea facila.
Container unitate bancara 2
Container unitate bancara

Localizare:
Expozitia „Valley of Arts”, Kapolcs

Scurta descriere:
Containerul este dotat cu ATM, zona de birou si grup sanitar. Este solutia ideala in cazul bancilor care vor sa fie prezente cu unitati care sa ofere o gama diversa de servicii bancare la diverse evenimente

Container sala de mese
Sala de mese

Localizare:
Kecskemét

Scurta descriere:
Cladirea este compusa din sase containere care asigura sala de mese pentru muncitori. Pentru aceasta lucrare, compania noastra a fost onorata cu Premiul de Excelenta de catre KÉSZ Ltd.

Cladire pentru diagnostic 2
Cladire pentru diagnostic

Localizare:
Budapesta

Scurta descriere:
La cererea Ligii Maghiare impotriva Cancerului, in fata Garii Nyugati a fost amplasata o cladire de trei containere Mobilbox.